0
0

ПЛАСТІВЕЦІ ЦІЛЬНОЗЕРНОВІ ЗІ СПЕЛЬТИ

  • Модель: ПЛАСТІВЕЦІ ЦІЛЬНОЗЕРНОВІ ЗІ СПЕЛЬТИ
  • Наявність: Є в наявності
35₴
Знайшли дешевше?
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Оплата

Приймаємо оплату online.

Доставка

Оплата на розрахунковий рахунок. Доставка на протязі 3 днів.

Гарантії

Весь товар сертифікований.

  • Огляд товару
  • інформаційна вкладка
  • Питання (0)

СПЕЛЬТА -КОРОЛЕВА ЗЛАКІВ ! Я ОБИРАЮ КОРОЛЕВУ , А ТИ ?

Чудово підходить для діабетиків , спортсменів , людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, для всіх хто хоче покращити своє здоров'я. 

Пластівці зі Спельти :

Енергетична цінність 100г продукту - 1429.

Харчова цінність 100г продукту: калорії-338ккал, білки -15г, жири -2г, вуглеводи -60г, включаючи насичені амінокислоти-0,4г,харчові волокна -10г.

Склад: плющене зерно спельти 100%.

Спосіб приготування та споживання:

Попередньо промити . При приготованні враховувати , що спельта дуже поглинає рідин,особливо після того ,як страва постоїть кілька годин.

Можна вживати запареними гарячим молоком чи водою. 

Смачніше ж звісно пластівці варити на молоці або воді. 

Пластівці варити до 5хв , зварені пластівці на молоці смакують з цукром та без . А з додаванням фруктів або шоколаду вони стають чудовою стравою , яка є повноцінним прийомом їжі. 

Пластівці зі Спельти дуже смакують з м'ясом .

Зробіть піджарку із фаршу , цибульки та морки , і додайте до пластівців проваріть пластівці до 10-15 хв , і Ви отримаєте смачну кашу .

5 червня 2018 року кафедра інженерно-технічних дисциплін КНТЕУ представила свої наукові розробки на виставці-презентації продукції київських виробників «Зроблено в Києві». Серед наукових розробок кафедри також було проведено співробітниками кафедри О.П. Шинкаренко і Н.М. Плешкань виставку-дегустацію зразків кондитерських виробів «ЕКО» оздоровчого призначення, технологію виготовлення яких захищено патентом. (Кекси «Еко» із пластівців спельти) 

Рецептура ЕКО-спельтові кекси:

спельтові пластівці - 500г, вершки10%-200г, сир(творог) -300г, яйця - 4 штуки, ванілін - 0,5-1г, цукор - 100грамів, сода - 1ч ложка, оцет - 1ст ложка.

Технологія приготування : спельтові пластівці промити та залити на 10 годин вершками. Білки відділити від жовтків і збити з цукром. Жовтки розтерти з сиром. Додати погашену соду . З'єднати та вимішати всі інгрідієнти (білки в останню чергу, злегка перемішати) Виложити у форму по 150-200г і випикати 25-30хвилин. 


Зберігати при вологості повітря в межах 60-70%. Сприятлива температура для зберігання є 5-15С. При тривалому зберіганні температура має бути більш низькою від +5 до -15С.

Термін придатності 12 місяців 


Питання (0)

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.