0₴
Зробити замовлення- Огляд товару
- інформаційна вкладка
СПЕЛЬТА -КОРОЛЕВА ЗЛАКІВ ! Я ОБИРАЮ КОРОЛЕВУ , А ТИ ?
Чудово підходить для діабетиків , спортсменів , людей з зайвою вагою, анемією, проблемами з серцем та шлунком, для всіх хто хоче покращити своє здоров'я.
Пластівці зі Спельти :
Енергетична цінність 100г продукту - 1429.
Харчова цінність 100г продукту: калорії-338ккал, білки -15г, жири -2г, вуглеводи -60г, включаючи насичені амінокислоти-0,4г,харчові волокна -10г.
Склад: плющене зерно спельти 100%.
Спосіб приготування та споживання:
Попередньо промити . При приготованні враховувати , що спельта дуже поглинає рідин,особливо після того ,як страва постоїть кілька годин.
Можна вживати запареними гарячим молоком чи водою.
Смачніше ж звісно пластівці варити на молоці або воді.
Пластівці варити до 5хв , зварені пластівці на молоці смакують з цукром та без . А з додаванням фруктів або шоколаду вони стають чудовою стравою , яка є повноцінним прийомом їжі.
Пластівці зі Спельти дуже смакують з м'ясом .
Зробіть піджарку із фаршу , цибульки та морки , і додайте до пластівців проваріть пластівці до 10-15 хв , і Ви отримаєте смачну кашу .
5 червня 2018 року кафедра інженерно-технічних дисциплін КНТЕУ представила свої наукові розробки на виставці-презентації продукції київських виробників «Зроблено в Києві». Серед наукових розробок кафедри також було проведено співробітниками кафедри О.П. Шинкаренко і Н.М. Плешкань виставку-дегустацію зразків кондитерських виробів «ЕКО» оздоровчого призначення, технологію виготовлення яких захищено патентом. (Кекси «Еко» із пластівців спельти)
Рецептура ЕКО-спельтові кекси:
спельтові пластівці - 500г, вершки10%-200г, сир(творог) -300г, яйця - 4 штуки, ванілін - 0,5-1г, цукор - 100грамів, сода - 1ч ложка, оцет - 1ст ложка.
Технологія приготування : спельтові пластівці промити та залити на 10 годин вершками. Білки відділити від жовтків і збити з цукром. Жовтки розтерти з сиром. Додати погашену соду . З'єднати та вимішати всі інгрідієнти (білки в останню чергу, злегка перемішати) Виложити у форму по 150-200г і випикати 25-30хвилин.
Зберігати при вологості повітря в межах 60-70%. Сприятлива температура для зберігання є 5-15С. При тривалому зберіганні температура має бути більш низькою від +5 до -15С.
Термін придатності 12 місяців
Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.